Calgary Flames on ollut NHL:n alkukauden yksi vahvimmista joukkueista. Seura on tällä hetkellä tyynenmeren divisioonan ykköspaikalla.

Calgaryn menestyksen salaisuudet ovat selvät. Maalivahtipeli on ollut erinomaisella tasolla, ja kokoonpanosta on saatu tehoja laajalta rintamalta.

Suurin yksittäinen yllättäjä Calgaryn joukkueesta on hyökkääjä Andrew Mangiapane. 25-vuotias kanadalainen on pelannut aiemmalla urallaan varsin pienessä roolissa, mutta on tehnyt lupaavia tehoja. Tällä kaudella Mangiapane on lyönyt kunnolla läpi.

Kauden 19 ottelussa 178-senttinen hyökkääjä on iskenyt jo 15 häkkiä. Hän on koko NHL:n maalipörssin jaetulla toisella sijalla yhdessä Aleksandr Ovetshkinin kanssa. Edellä on vain Leon Draisaitl (18).

Mangiapane on iskenyt maaleja myös harvinaisen edullisella hintalapulla. Hän tienaa kaudesta 2,425 miljoonaa dollaria, joten yhdelle maalille on tähän mennessä kertynyt hintaa 161 000 dollaria. Draisaitlin tekemä maali on maksanut 472 000 dollaria.