Nähdäänkö Rasmus Ristolainen olympialaisissa? Näin Leijonien GM Jere Lehtinen kommentoi tilannetta

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Rasmus Ristolaisen tilanne olympialaisia ajatellen kiinnostaa tällä hetkellä monia.

Philadelphia Flyersin puolustaja ei saanut kesällä kutsua olympiaehdokkaiden tapaamiseen, mutta Leijonien GM:n Jere Lehtisen mukaan Ristolainen on kyllä vaihtoehto joukkueeseen.

Lehtinen kertoi, että hän menee päävalmentaja Jukka Jalosen kanssa tapaamaan pian useita NHL-pelaajia, ja Ristolainen kuuluu kyseiseen joukkoon.

– Me tapaamme hänet. Oltiin yhteyksissä, että tullaan katsomaan pelejä. Nähdään Philadelphia ja aika moni muukin joukkue. Kaikki lähtee puhtaalta pöydältä, kun ruvetaan tekemään valintoja. Peli näyttää.

– Meidän välimme ovat olleet kunnossa joka kevät. Ollaan juteltu pitkään ja sparrailtu asioista jääkiekon ympärillä. Jukka ei häntä edes tunne, koska ei ole valmentanut, Lehtinen kertoi reilu viikko takaperin Hartwall Arenan Leijona-lounaalla.

Mikäli Ristolainen valitaan olympiajoukkueeseen, tulee hän vetämään pitkästä aikaa ylleen Leijonien pelipaidan. Pitkään NHL:ssä pelannut puolustaja on esiintynyt maajoukkueessa edelliskerran kaudella 2016-17.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen