Miro Heiskanen maestrona ja viimeistelijänä upeassa syöttökuviossa – Juuse Saros joutui nöyrtymään

© Kuva: Getty Images

Miro Heiskasen loistava kausi sai jatkoa Nashville Predatorsia vastaan. Piste per peli -tahdissa nyt 12 ottelua pelannut suomalainen oli avainasemassa Dallas Starsin upeassa syöttökuviossa, joka kavensi ottelun 3-2:een.

Heiskanen pujotteli tiensä ylivoimalla hyökkäyspään siniviivan yli, minkä jälkeen hän syötti kiekon Jamie Bennille. Kapteeni löysi syötöllään Aleksander Radulovin, joka jatkoi näppärästi maalin kulmalle jatkaneelle tähtipuolustajalle, joka puolestaan täräytti kiekon verkon perukoille.

Kolmen ottelun pisteputkessa olevan Heiskasen huippuvire ei ole auttanut vielä joukkuetta pudotuspeleihin vaadittavaan voittokantaan, sillä playoff-viiva on kaikki voittonsa varsinaisen peliajan jälkeen saaneella Starsilla viiden pisteen päässä.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.