Meneekö kohupelaaja Evander Kane pian kaupaksi NHL:ssä? San Jose tehnyt tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane joutui eilen siirtolistalle. Uutinen oli odotettu, sillä Kane ei ole suosittu pelaaja San Josen pukukopissa, ja monet tahot organisaation sisältä ovat toivoneet, että kohuhyökkääjä ei jatkaisi joukkueessa.

NHL-toimittaja Rick Dhaliwalin mukaan San Jose yrittääkin löytää Kanelle uutta kotia. Sharks on valmis tekemään diilistä niin herkullisen, että monet seurat joutuvat varmasti vakavissaan miettimään kohuhyökkääjän hankkimista.

– Sharks on valmis syömään puolet hänen palkastaan treidissä. Tällä hetkellä siirtoa työstetään. Kane hiljattain hankki uuden agentin Dan Milsteinin, joka on ottanut muihin seuroihin yhteyttä. Vancouver on näiden joukossa, Dhaliwal kirjoittaa.

Viime kaudella Kane oli San Josen tehokkaimpia pelaajia. Hän iski 56 ottelussa tehot 22+27=49. Jos puolet hänen palkastaan pidätetään, vuosipalkka olisi enää 3,5 miljoonaa dollaria.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.