Liigan ex-supertähdelle odotettuja uutisia – debytoi viimein NHL:ssä

© Kuva: Juha Tamminen

Lukon paidssa Liigaa kausilla 2018-19 ja 2019-20 dominoinut Justin Danforth tekee NHL-debyyttinsä tiistain vastaisena yönä.

Miehen nykyisen seuran Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen vahvisti maanantaina, että 28-vuotias kanadalaishyökkääjä debytoi taalajäillä Blue Jacketsin  kotiottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan. Täksi kaudeksi KHL:stä Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Danforth on pelannut alkukauden aikana kahdeksan AHL-ottelua tehoin 2+3=5.

Liigan entinen pistepörssivoittaja nakutteli kahdella Suomen kaudellaan 60 ja 55 tehopistettä. Viime kausi KHL:ssä oli sekin vakuuttava. Danforth iski Vitjazin riveissä pelaamissaan 58 runkosarjapelissä tehot 23+32=55. Lukema oikeutta KHL:n pistepörssin kuudenteen sijaan.