KalPa koki perjantaina kitkerän tappion Liigan paikallispelissä, kun Jukurit juhli jälleen kerran voittoa Savon derbyssä lukemin 3-1.

Tiukasti pudotuspelipaikasta kamppailevan kuopiolaisjoukkueen päävalmentaja Tommi Miettinen ei vaikuttanut varsinaisesti olevan tyytyväinen omiensa esitykseen, mutta ei hän jakanut kiitoksia myöskään tuomarinelikolle.

Hänen mukaan toisen erän lopulla syntynyttä ja voitto-osumaksi jäänyttä Jukurien 1-2-maalia edelsi paitsio. Videotallenteesta kuului jonkun ”paitsio”-huuto, ja kieltämättä tilanne paitsiolta vahvasti näytti. Myös maalin korkean mailan tarkistuksen aikaan huudeltiin paitsiota.

– Neljästä tuomarista kukaan ei nähnyt ihan selvää paitsiomaalia. Se maksoi tänään paljon. Se ei miksikään enää muutu, mutta on se anteeksiantamatonta, ettei yksikään nähnyt sitä, luotsi sanoi Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

Ottelun tuomitsivat Kimmo Laakkonen ja Jani Luoma-aho sekä KalPa-puolustajan täysnimikaima Lasse Lappalainen ja Jussi Thomann.

Liiga lauantaina:
Jukurit-KalPa 16.00
KooKoo-Ilves 17.00
Sport-JYP 17.00
Tappara-HPK 17.00
Kärpät-HIFK 17.00
Pelicans-SaiPa 18.30