Lähde: NHL-seura haluaa eroon kohutähdestään – tarjotaan ale-hinnalla pois!

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin hyökkääjän Evander Kanen 21 ottelun mittainen pelikielto päättyy tällä viikolla, mutta kohupelaajan tulevaisuus on vielä täysi kysymysmerkki.

Vielä ei ole tietoa, että haluaako San Jose Sharks ylipäätään ottaa ongelmista toiseen rypevän tähtensä takaisin muun joukkueen mukaan. Kane on treenannut viime aikoina yksikseen Sharksin kotiareenalla.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Sharks olisi ilmoittanut muille NHL-seuroille, että Kane on saatavilla alennettuun hintaan.

– Kanen sopimuksessa on kolmen NHL-seuran lista (johon siirto voi tapahtua). En tiedä mikä NHL-seura haluaa hankkia hänet tällä hetkellä, mutta olen kuullut, että Sharks on ilmoittanut kaikille olevansa valmis ottamaan siivun Kanen sopimuksesta omaan palkkakattoonsa, Friedman paljasti The Jeff Marek Show’ssa.

30-vuotiaan kanadalaishyökkääjän seitsemän miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy vasta kesällä 2025. Kane kirjasi viime kaudella Sharksin mukana 56 ottelussa 22 maalia ja 49 tehopistettä.