Kriisijoukkueelle lisää lunta tupaan! Liigalta varoitus JYPille: ”Olemme erittäin pahoillamme”

© Kuva: Taneli Niinimäki

JYP lähti maaottelutauolle kahdeksan ottelun tappioputkessa. Vaikeudet eivät jääneet siihen. Nyt Liiga on lätkäissyt jyväskyläläisseuralle varoituksen.

Varoitus on annettu viime perjantain Ässät-ottelun tapahtumista. Jyväskylän järjestyksenvalvonta petti, jolloin yleisöä pääsi vierasjoukkue Ässien vaihtoaitioon ja ottamaan kontaktia pelaajien kanssa.

– Ottelun päätyttyä katsoja on päässyt vierasjoukkueen vaihtoaitioon ja kontaktiin Ässien pelaajan kanssa. Tapahtuneessa tilanteessa ei ole valvottu vierasjoukkueen vaihtoaitiota Liigan kilpailusääntöjen mukaisesti ja varmistettu aitiossa olevien henkilöiden koskemattomuutta, Liigan verkkosivuilla kuvaillaan rikkeen syytä.

JYP suhtautuu lipsahdukseen nöyrästi ja vakavasti.

– Olemme erittäin pahoillamme perjantain ottelun jälkeisestä tilanteesta. Otamme tästä opiksi. JYPille on tärkeää kaikkien turvallisuus ottelutapahtumissa, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela kommentoi Twitterissä.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️