KooKoo-tähtien tilanteet kummastuttavat – ennätyspakki loukkaantui oudosti, Heikki Liedes penkitettiin: ”Jatkoajalla pelasivat kuumat pelaajat”

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoon kahden tähtipelaajan tilanteet herättävät kummastusta viime lauantaina pelatun Ilves-kärkipelin jälkeen. Joukkueensa 1-3-kavennusmaalin syöttänyt Peetro Seppälä putosi heti osuman jälkeen pois, kapteeni ja kultakypärä Heikki Liedes puolestaan istui penkillä koko jatkoajan.

Tällä kaudella uuden piste-ennätyksensä lukemiin 5+9=14 kasvattanut Seppälä ampui kiekon kontaktittomassa tilanteessa kohti Ilves-maalia, ja välittömästi tämän jälkeen hän linkutti pukusuojaan kärsivän oloisena. Pelaaja ei enää palannut askiin.

Liigan maalintekijöiden eliittiin alkukaudesta kuulunut viime kevään Suomen mestari Liedes puolestaan istui 3-4-voittomaalikisatappioon päättyneen pelin jatkoajan penkillä alusta loppuun. Tällä kaudella 12 häkkiä tehnyt pelaaja on vetänyt kolme matsia putkeen pisteittä.

– En osaa Seppälään sanoa, pakkien putoaminen on meille kuoleva luonnonvara. Ja jatkoajalla pelasivat kuumat pelaajat, KooKoo-luotsi Olli Salo hymähti Ilves-pelin jälkeen.

Vastauksia sarjakärjen pelaajien tilanteisiin saadaan viimeistään perjantaina, kun kouvolalaisjoukkue kohtaa kärkipelissä Pelicansin. Nähtäväksi jää, pelaako kaksikko – ja jos pelaa, niin millä vastuulla.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.