KHL-joukkue sairausaallon kourissa – Leijonien joukkue menettämässä kaksi tähtipelaajaa?

© Kuva: Leijonat.fi

Leijonat julkaisi maanantaina joukkueensa ensi viikolla alkavaan Karjala-turnaukseen. Miehistöön saattaa kuitenkin vielä olla tulossa isoja muutoksia.

KHL-seura Salavat Julajev Ufa nimittäin painii ankaran influenssa-aallon kanssa. Joukkue on eristyksissä seuraavan viikon, mikä tarkoittaisi, etteivät seuran pelaajat pysty osallistumaan Karjala-turnaukseen. KHL:n mukaan koronavirustartuntoja pelaajilta ei ole löydetty.

Ufassa pelaavat Sakari Manninen ja Markus Granlund. Heistä odotettiin Leijonien ykköstykkejä, sillä kaksikko on ollut hurjassa iskussa tällä KHL-kaudella. Manninen on takonut 25 ottelussa tehot 13+10=23 ja Granlund 6+19=25.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.