New Jersey Devilsin puolustaja P.K. Subban kohautti äskettäin, kun hän teloi NY Rangersin Sammy Blaisin todella rumalla tavalla. Kanadalaislaituri joutui jalkapyyhkäisyn kohteeksi ja pelaajaa sattui pahasti.

Niin pahasti, että kanukin kausi on luultavasti ohi. Pelaajan eturistiside on revennyt, ja asiasta kerrottiin NHL:n nettisivuilla. Toipuminen ottaa puolesta vuodesta kahdeksaan kuukautta.

Runkosarja loppuu huhtikuussa vapun alla, ja kausi juhannuksen alla kesäkuussa vähän Stanley Cup -finaalien ottelumäärästä riippuen.

– Tämä ei ole hyvä uutinen meille. Olen pettynyt, mutta tällaista tapahtuu ja tässä on vain mentävä eteenpäin. Ei tässä voi tehdä mitään, tunnen myötätuntoa. Tuo on vaikea loukkaantuminen, Rangers-luotsi Gerard Gallant puhisi.

– Hän on yksi kovimmista näkemistäni taklaajista koskaan. Hän on pelaaja, jota vastaan ​​vastustajat eivät halua pelata. Tässä on iso aukko paikattavana, joukkuekaveri Barclay Goodrow jatkoi.

Blais teki tällä kaudella 14 pelissä neljä pinnaa (0+4). Hän pelasi Mika Zibanejadin ja Chris Kreiderin kanssa Rangersin ykkösketjussa. Pelaaja on voittanut urallaan Stanley Cupin, ja heikohkoista tehoista – ainakin ykkösketjun miehelle heikohkoista – huolimatta putki kulki.

– Hänen pelinsä oli pulpahtamassa pinnalle. Hän oppi tuntemaan joukkuetovereita. Tuntuu pahalta, luotsi lopetti.

Blais pelasi edelliset kaudet St. Louis Bluesin organisaatiossa, ja tämä sesonki oli hänelle ensimmäinen Rangersissa.

LUE MYÖS:
Sidney Crosby heitteli vastustajaa seinille – entinen NHL-pelaaja tyrmäsi teon täysin: ”Tästä pitäisi tulla kymmenen ottelun pelikielto”

NHL-konkarin pitkittyneessä sairaslomassa hopeareunus – suomalaiskollega täyttänyt paikan tulikuumassa joukkueessa upeasti: “On ollut loistava ja niin ovat tilastotkin”