KalPan tuore maalivahvistus Connor LaCouvee on saanut lentävän lähdön uralleen Liigassa. Hän on pelannut kaksi ottelua ja pitänyt kummassakin nollat.

Lauantai-iltana KalPa kohtasi Pelicansin ja hänellä oli mahdollisuus murtaa kaikkien aikojen Liiga-ennätys. Liiga-uran aloittanut pisin nollaputki on 141 minuutin mittainen, jonka ylittämiseen LaCouveella oli mahdollisuudet.

Ottelun selostaja Jani Alkio ja kommentaattori Ari Vallin kävivät C Moren lähetyksessä LaCouveen virettä ja mahdollista ennätystä, joka oli enää kymmenen minuutin päässä.

– Ei saa jinxata, mutta kyllä tuo KalPan puolustus pelaa tällä hetkellä niin hyvin, että on hyvä hakea sitä ennätystä, Valin kommentoi.

Välittömästi Valinin kommentin jälkeen Pelicans riisti kiekon ja hetken kuluttua maaliverkot LaCouveen takana heiluivat. Unelma Liiga-ennätyksestä jäi reilun puolen erän päähän.

– Kyl mä otan tän omaan piikkiini, kun menin jinxaamaan ja puhumaan hyvästä puolustuspelistä. Täysin mun piikkiin, Vallin veisteli maalin jälkeen.