Liigajoukkue Tampereen Ilves tiedotti nettisivuillaan, että HIFK-vahti Roope Taposen lainaa on jatkettu kuukaudella. Espoolaislähtöinen molari on pelannut tällä kaudella tupsukorvien maalilla kahdessa pelissä prosentein 87,50. Ilves ei ole jäänyt Taposen kummassakaan torjuntavuorossa pisteittä.

– Haluamme kiittää Roopea ja HIFK:ta yhteistyöstä ja lainasopimuksen jatkon mahdollistamisesta. Roopen asenne, työmoraali ja persoona mahdollistavat hänen kehittymistään arjessa ja hänellä on varmasti edessään valoisa tulevaisuus urallaan, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kehui.

– Roope on sopeutunut erinomaisesti joukkueeseemme ja jatkamme ilolla yhteistyötä. Hän tulee mahdollisesti pelaamaan tämän lainan aikana pelejä myös Kiekko-Espoon Mestis-joukkueen mukana.

Ilveksen kokoonpanosta loukkaantuneena on sivussa Marek Langhamer.

Ilves jatkaa liigapelejään Mikkelissä perjantaina Jukurien vieraana. Lauantaina Tampereelle vierailulle tulee JYP.