Hurja huhu: Aatu Räty kaupataan NHL:ssä todellisessa jättitreidissä?

© Kuva: Getty Images

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Arthur Staple uskoo, että New York Islandersin GM Lou Lamoriello etsii vahvistusta joukkueensa takalinjoille.

– Islanders haluaa mennä päätyyn asti tällä kaudella. Tämä tarkoittaa sitä, että Lamoriello voisi olla valmis luopumaan kesän 2022 ensimmäisen kierroksen varauksestaan sekä huippulupauksistaan kuten Samuel Bolducista tai Aatu Rätystä, kunhan vastikkeena tulisi Arizona Coyotesin puolustajan Jacob Chychrunin kaltainen pelaaja, Staple avasi.

Jukureissa pelaavasta Rätystä voi tulla Islandersille potentiaalinen treidinappula.

– Räty on tällä hetkellä Islandersin paras hyökkääjälupaus. Hän voisi hyvin mahtua NHL-joukkueeseen kaudella 2022-23. Islanders on kuitenkin nyt voitto-moodissa, joten uhrauksia täytyy tehdä, Staple kertoo.

19-vuotias Räty on pelannut tällä kaudella Liigassa Kärppien riveissä kuusi ottelua ilman tehoja sekä Jukureiden riveissä neljä ottelua tehoin 4+2.