Huippuvireinen Jokerit sai todella huolestuttavia uutisia – supertähti tippui pelistä

© Kuva: AK Bars

Läntistä konferenssia johtava Jokerit jatkoi komeaa menoaan KHL:ssä myös sunnuntai-iltana, kun Lokomotiv Jaroslavl kaatui maalein 2-0.

Ottelu oli maalittomassa tasantilanteessa aina 54. minuutille asti, ennen kuin Alex Grant onnistui maalinteossa. Kamppailun toinen osuma syntyi puolestaan tyhjään maaliin, kun Julius Junttila onnistui maalinteossa.

Samalla Jokerit sai kuitenkin ottelussa myös huolestuttavia uutisia, kun joukkueen ykköspistemies Brian O’Neill loukkaantui. KHL:n pistepörssin kakkonen jätti kamppailun kesken avauserässä, eikä hyökkääjän tilanteesta tiedetä vielä tässä vaiheessa mitään.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.