Mestis-joukkue TUTOon parin viikon lainalle lokakuun puolen välin jälkeen siirtynyt HIFK:n Leevi Teissala pisti perjantaina turkulaisporukan väreissä parasta tiskiin. Sarjan hännillä painivan joukkueen lainamies upotti KeuPa HT:n ilmiömäisellä jatkoaikamaalilla.

Tällä kaudella neljässä pelissä tehot 2+1 iskenyt Turun oma poika piti kiekkoa jatkoajalla pitkään sooloillen itselleen kaksi paikkaa. Ensimmäinen ei tuonut tulosta, mutta pian perään kiekko päätyi häkkiin läpiajon päätteeksi.

Läpiajo ei varsinaisesti ollut onnistunut, mutta sen jälkeinen yksilösuoritus toi 3-2-voittomaalin.

– Leevi Teissala pyörittelee koko Keuruun ja kaivelee tuuletuspussista perusviulun. Asia kunnossa. Voin kertoa, että temppupussissa on aika paljon muutakin, mistä ei tv-lähetyksessä puhuta, selostaja Jani Säteri innostui C Moren lähetyksessä.

Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella HIFK:n väreissä kahdeksan liigaottelua pistein 0+1.

Mestis jää maajoukkuetauolle lauantaina täyden kierroksen voimin. TUTO kohtaa Espoossa paikallisen Kiekko-Espoon.