Florida Panthers koki viime yönä niukan 3-4 tappion New York Rangersin käsittelyssä. Samalla katkesi pantterien 11 ottelun mittainen pisteputki. Tämä oli joukkueen kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Rangers jyräsi kahden ensimmäisen erän aikana jo 4-0 johtoon. Florida hallitsi peliä, mutta maalivahti Igor Shesterkin oli liian vaikea ohitettava.

Lopulta aivan kolmannen erän alussa Eetu Luostarinen, 23, käynnisti hurjan kirin. Suomalaishyökkääjä sai sohittua kiekon rystyltä maaliin pitkän maalinedustaväännön päätteeksi.

Tällä kaudella Luostarinen on tehnyt todellisen NHL-läpimurtonsa. Floridan nuori suomalaishyökkääjä on kiskaissut yhdeksässä ottelussa neljä maalia. Koko viime kauden aikana maaleja ei syntynyt kuin kolme ja tehopisteitä kahdeksan.

Voit katsoa Luostarisen maalin alta.

Florida Panthers

@FlaPanthers
There's one!