Brad Lambert jälleen kohuotsikoissa – superlupaus tappeli itsensä suihkuun Tshekkiä vastaan

© Kuva: Leijonat.fi

Takaoven kautta Nuorten Leijonien matkaan Ruotsin turnaukseen nostetun JYPin superlupaus Brad Lambertin näytöt U20-joukkueessa jäivät tällä kertaa vähiin.

Turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua katsomon puolelta seurannut 17-vuotias hyökkääjätalentti tappeli sunnuntaina toisen erän viime sekunteilla Tshekin Sebastian Malatin kanssa sillä seurauksella, että molemmat lensivät tilanteesta suihkun puolelle.

Alle odotusten menneen alkukauden myötä kohuotsikoihin päätynyt Lambert elää parhaillaan hankalia aikoja. Nuorukainen oli edellisen kerran otsikoissa vain reilu viikko sitten tämän lennettyä Liiga-ottelussa Ässiä vastaan suihkuun keskisormen näyttämisestä. Lambert sai tempustaan lisäksi yhden ottelun pelikiellon.

Itse sunnuntain ottelussa Nuoret Leijonat kaatoi Tshekin maalein 4-2.  Turnauksen muissa otteluissa Suomi voitti lauantaina Ruotsin maalein 3-0 ja hävisi perjantaina Venäjälle 3-6.