Ässät antoi päävalmentajalleen potkut! Korvaajaksi tuttu maailmanmestarivalmentaja

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässät on antanut potkut päävalmentaja Ari-Pekka Selinille ja valmentaja Pasi Arvoselle. Joukkue majailee tällä hetkellä Liigan sarjataulukon pohjalla.

– Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen. Emme ole onnistuneet saavuttamaan asetettuja tavoitteitamme urheilulliseen menestykseen liittyen ja meidän oli tehtävä tämä muutos, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.

Ässien uudeksi päävalmentajaksi nousee Karri Kivi. Hän tuttu nimi Porissa, sillä hän valmensi Ässät mestaruuteen kaudella 2012-13. Hän pääsi myös juhlimaan maailmanmestaruutta Nuorten Leijonien päävalmentajana. Kiven sopimus on loppukauden mittainen.

– Karri Kivi oli vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Uskomme, että Karri pystyy omalla johtamisellaan ja kokemuksellaan selkeyttämään tilannettamme ja vapauttamaan suorittamista parantavaa energiaa joukkueessa. Karrilla on hyvä paineensietokyky ja malttia, jota muutostyössä aina tarvitaan. Hän on nähnyt Ässissä monia vaiheita, tunteiden kaikki ääripäät ja tietää mihin tulee mukaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.