Tomek Valtosen luotsaama Slovakian pääsarjajoukkue HK Dukla Michalovce pelasi loistoviikonlopun voitettuaan kummatkin matsinsa. Viikko huipentui mahtavalla tavalla, kun suomalaismolari Karolus Kaarlehto lennätti limpun Spisska Nova Vesin tyhjänä möllöttäneeseen reppuun.

Slovakian liigan nettisivujen otteluiden live-seurannassa kerrottiin, että suomalainen ampui kiekon häkkiin omalta työskentelyalueeltaan. Lisäksi kuvailussa nostettiin esille mainio fakta – Kaarlehto on vasta neljäs molari, joka on onnistunut niittaamaan pikkumustan häkkiin sarjassa.

Aiemmin maalinteossa Slovakian pääsarjassa on onnistunut toinen suomalainen, Sasu Hovi. Michalovce voitti pelin 3-1.

Osuminen rautojen väliin ei ole turkulaislähtöiselle ihan vierasta puuhaa. Pelaaja teki Ketterälle maalin Mestiksessä joulukuussa 2018.