Tommi Tikan käsittämätön pelikielto sai Jonne Virtasenkin ääneen – ”Järjettömyyden huippu – täys vahinko”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:n Tommi Tikan äskettäin saama neljän ottelun pelikielto kuohutti kiekkoväkeä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Hyökkääjä joutui sivuun peleistä kampitettuaan Kärpät-vierasottelun toisen päätuomarin kumoon luistellessaan tämän ohi.

Jos Kerhon varakapteenin kohtalo meni tunteisiin kiekkofaneilla, niin ei tuomiosta näyttänyt pitävän myöskään Sportin kokenut liigapelaaja Jonne Virtanen. Hän otti asiaan kantaa omalla Twitter-tilillään.

– Tommi Tikan pelikielto on kyllä järjettömyyden huippu. Jokanen jolla on vähänkään hajua mitä pelissä tapahtuu ymmärtää että oli täys vahinko. Pelaajat sais kaivautua poteroistaan ja ottaa kantaa ihan yhteisen hyvän vuoks, hyökkääjä kirjoitti.

Sitten hyvin argumentoiva pelaaja painotti sitä, ettei hänen ole tarkoitus lytätä tuomareita.

– Mun tän päiväseen twiittiin viellä et missään nimessä ei ollu tarkotus kritisoida tuomareita. Pelaaja joutuu havainnoimaan kiekkoa,omia,vastustajia yms. ja tuomari paljon kaikkee myös. Joskus vahingossa törmätään. Tuomarithan ei antanu pelikieltoa.

Kakkua yhä kärsivä Tikka on summannut kauden 12 ottelussa tehot 1+4. Sportin apukapteeni sen sijaan on pelannut tällä kaudella yhdeksän matsia pisteittä.

Liiga viikonloppuna, pe:
HPK-SaiPa 18.30
Jukurit-KooKoo 18.30
Pelicans-Kärpät 18.30
Ässät-TPS 18.30

La:
Ilves-KalPa 17.00
KooKoo-Tappara 17.00
SaiPa-JYP 17.00
TPS-HPK 17.00
Kärpät-HIFK 18.00
Lukko-Jukurit 18.30
Sport-Ässät 18.30


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?