KHL valitsi viime viikon parhaat pelaajat pelipaikoittain. Kunniaa saivat kaksi suomalaispelaajaa, jotka olivat hirmuliekeissä viime viikon otteluissaan.

Viikon parhaaksi puolustajaksi valittiin HK Vitjazin Valtteri Kemiläinen. Hän tykitti viikon kolmeen pelaamaansa otteluun upeat tehot 2+5. Kemiläinen pelaa ensimmäistä kauttaan KHL:ssä ja on summannut 12 otteluun jo komeasti pisteet 4+13=17.

Parhaan hyökkääjän valinta kohdistui puolestaan Salavat Julajev Ufan Sakari Manniseen. Hän tehtaili kolmeen otteluun tehopisteet 3+2. Manniselle kausi on neljäs KHL:ssä ja kolmas Ufassa. Tällä kaudella hän on summannut 22 matsiin kunnioitettavat pisteet 11+10=21.

Viikon parhaan maalivahdin palkinto meni Pietarin SKA:n Lars Johanssonille ja parhaan tulokkaan palkinnon nappasi Severstal Tsherepovetsin Konstantin Shostak.