Vaasan Sport tiedottaa tehneensä loppukauden sekä ensi kauden kattavan sopimuksen juuri Tapparan kanssa sopimuksensa purkaneen hyökkääjä Lassi Vanhatalon kanssa.

– Lähdettiin kauteen aika kapealla rosterilla ja tiedostettiin, että jossain vaiheessa rosteria pitää laajentaa. Nyt meille tuli muutama loukkaantuminen ja kun Vanhatalo oli halukas siirtymään Sportiin, päätettiin toimia, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Isokokoinen 23-vuotias hyökkääjä ehti pelaamaan alkukaudesta Tapparassa kaksi ottelua tehoitta ja kaksi Mestis-ottelua KOOVEEn paidassa pistein 2+1. Viime kauden 44 Liiga-otteluun hän tehtaili pisteet 8+7=15.

– Nuori laitahyökkääjä tuo työasenteellaan sitoutumista joukkuepelaamiseen, sekä leveyttä rosteriin. Hänessä on potentiaalia nousta isoon rooliin myös Sportissa, Jämsä sanoi.