Tällä viikolla kotonaan TPS:n luvuin 3-0 kaatanut ja perään Kärpät numeroin 3-1 lyönyt päävalmentaja Olli Jokisen Jukurit tekee Liigassa ihan hirvittävää jälkeä edelleen.

Lokakuun nähtävästi kovalla ryminällä päättävä mikkeiläislauma johtaa Tapparaa Hakametsässä avauserän jälkeen peräti 0-3. Jukurit pommitti maalivahti Christian Heljangon vaihtoonjo ensimmäisen kahden minuutin aikana.

Niclas Lundgrenin liigauran avausmaali ja Markus Odenin kauden kolmas häkki veivät Jukurit nopeaan tahtiin 0-2-johtoon. Patrik Puistola kuritti entistä seuraansa erän puolessa välissä ammuttuaan ylivoimalla jo kolmannen maalin.

Jos erä oli synkkä Tapparalle, niin Heljangolle ja maalille tulleelle Kari Piiroiselle se vasta synkkä olikin. Vahdeille merkittiin yhteensä vain 8 torjuntaa.

Ottelu oli tämän jutun julkaisuhetkellä ensimmäisellä tauolla.