Pelicans – KooKoo: Löytääkö yleisö lehtereille?

Liiga
Pelicans – KooKoo
Perjantai 08.10. klo 18:30

Pelicans ja KooKoo ovat pärjänneet tähän asti Liigassa sangen mukavasti, sillä molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukosta viiden parhaan joukosta. Yleisö ei ole kuitenkaan palkinnut Pelicansia menestyksestä, vaan Lahdessa ottelut ovat vetäneet todella kitsaasti väkeä. Illan ottelussa tähän toivotaan parannusta, sillä joukkueiden välillä on derbyhenkeä.

Pelicansilla on viime viikonlopulta alla kaksi voittoa, kun se voitti vuorokauden sisällä sekä Ässät että Lukon. Tommi Niemelän suojatit ovat onnistuneet tilkitsemään alakerran tehokkaasti, ja Emil Larmi on ollut maalilla loistavassa vireessä. Hyökkäyspäässä tähän asti tehokkaimmat pussinokat ovat olleet Lukáš Jašek sekä Iikka Kangasniemi. Homma sujuu kentällä – enää hurmoksen tarvitsisi kantaa lehtereille asti.

KooKoo oli sarjan alussa vaikeuksissa, sillä joukkueen pelistä ei tahtonut löytyä punaista lankaa millään. Viimeisissä kolmessa ottelussa homma on sujunut vakuuttavasti, sillä päänahat ovat olleet komeita: sekä TPS, Tappara että Kärpät joutuivat tunnustamaan kouvolalaiset paremmaksi. Isossa roolissa nousussa ovat olleet entiset Ilves-pelurit, sillä Joose Antonen on paras pistemies ja Ville Meskanen on pöllytellyt verkkoa viime otteluissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicans on kertoimissa asetettu selkeäksi suosikiksi, mutta roimasti parantunutta KooKoota ei voi sivuuttaa tässä kamppailussa. Vieraat mahtuvat vetoihinkin asti – otetaan tasoituksella, jolloin jo jatkoajalle pääsy riittää lunastukseen: Tasoitusveto, KooKoo +0.5 kertoimella 1,94.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.