Pelicans – Ilves: Voittoputkelle jatkoa?

Liiga
Pelicans – Ilves
Keskiviikko 13.10. klo 18:30

Kun Ilves matkustaa keskiviikkona Lahteen Pelicansin vieraaksi, pelin lähtökohta on selvä – pelilliseen laskusuhdanteeseen olisi saatava oikaisu ja kiireesti sittenkin. Helppoa tämä ei tule olemaan, sillä sarjassa neljäntenä oleva Pelicans on tuloksellisesti ja pelillisesti tällä hetkellä kovassa iskussa. Ilves on valunut sarjataulukossa ja kymmenennelle sijalle, ja hyvät neuvot olisivat kalliit.

Pelicansin viimeaikaiset voitto-ottelut kertovat paljolti, missä mennään: kolmesta ottelusta kolme suoraa voittoa yhteismaalein 7-1. Maalinsuulla Emil Larmi on tulikuuma, saa tukea puolustukselta ja koko joukkue tekee duunia pyyteettömästi. Lukaš Jašek ja Iikka Kangasniemi ovat olleet ahnaimmat tehomiehet joukkueessa. Edellisessä ottelussa Tommi Niemelän suojatit nollasivat KooKoon lukemin 2-0.

Ilves juhli 90-vuotiasta taivaltaan lauantaina SaiPaa vastaan. Juhlan aiheet piti etsiä historiasta, sillä itse ottelusta SaiPa vei jatkoajalla pisteet. Peli tuntui olevan tupsukorvien näpeissä, mutta päätöserässä SaiPa runnoi itsensä tasoihin. Joukkueessa on nopeutta ja potentiaalia, mutta tällä hetkellä Jouko Myrrä ei tunnu pystyvän jalostamaan tätä kaikkea voittavaksi jääkiekoksi. Kannattajien arvostelu Myrrää kohden onkin koventunut alkukauden aikana huomattavasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelicans näyttää tällä hetkellä näistä ryhmistä eheämmältä ja saa vihjeen – Ilves puolestaan toimittaa vastapelijoukkueen virkaa. Veto on yksinkertaisesti kotivoitosta: Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,11.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.