NHL:n kulttihahmo antoi palaa: Heitti härskin arvion Aleksandr Ovetshkinista!

© Kuva: Getty Images

NHL:n kulttihahmo ja ex-kovanaama John Scott ei ole Aleksandr Ovetshkinin ja Washington Capitalsin suurin fani.

Scott laukoi Dropping The Gloves -podcastissaan suoran arvion Ovetshkinin tulevasta kaudesta.

– Ovetshkinin ura on paketissa. Se vain tullaan päättäämään. En usko, että kukaan Capitalsin pelaajista tulee pelaamaan hyvää kautta. En usko, että Ovetshkin pääsee edes lähelle Wayne Gretzkyn maalilukemia. Hän tuskin tekee edes 30 maalia tällä kaudella. Capitals tulee olemaan sekasorto alkavalla kaudella, 203-senttinen NHL-jätti latasi.

Scott ei usko Ovetshkinin kipparoiman Capitalsin mahdollisuuksiin tällä kaudella.

– Capitals tulee jäämään ulos pudotuspeleistä. He ovat päässeet pudotuspeleihin viimeisen 10 kauden ajan. Uskon silti, että he tulevat olemaan roskaa. Heidän pelaajansa ovat jo vanhempia. He hävisivät jo (pudotuspeleissä) kahden viime kauden aikana. En vain usko heidän menestykseen, lähes 300 NHL-ottelua pelannut kovanaama tilittää.

– He eivät hankkineet kesän aikana ketään. He toivat takaisin maalivahtinsa – siinäpä se. He tekivät viime kaudella massiivisen virheen, kun he hommasivat Anthony Manthan (Jakub Vranan sisältäneessä) vaihtokaupassa. Tämä ratkaisu tulee heikentämään joukkuetta, Scott jatkoi painavaa puheenvuoroaan.