NHL:n heikoin joukkue? Suomalaisvahtia kylvetetty tylysti harjoituskaudella

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin harjoitusmatsit eivät lupaile hyvää tulevalle kaudelle. Joukkue on hävinnyt neljästä ottelusta kolme. Ainoa voitto tuli Columbus Blue Jacketsista, kun vastustaja oli liikenteessä junioripitoisella joukkueella.

Buffalon joukkue on poikkeuksellisen heikkotasoinen. Seura on kesän aikana kaupannut monia tähtipelaajiaan pois, joten jäljellä on vain jämät.

Seuran ykkössentterin roolissa toimii 22-vuotias huippulupaus Casey Mittelstadt. Tähän mennessä hän ei ole pystynyt rikkomaan 30 tehopisteen rajapyykkiä NHL:ssä. Tähtipelaajien lista on muutenkin lyhyt. Kategoriaan voidaan asettaa Rasmus Dahlin, Victor Olofsson sekä varauksin Jeff Skinner.

Maalivahtiosasto on silti kenties joukkueen heikoin osa-alue. Tolppien välissä ahkeroi Craig Andersonin, Aaron Dellin ja Ukko-Pekka Luukkosen muodostama trio. 40-vuotias Anderson oli viime kauden pelaamatta, Dell on parhaimmillaan kakkosvahtitasoa ja Luukkonen on täysi jokerikortti NHL:ssä.

Luukkonen on ollut kärsijän roolissa tähän mennessä harjoituskaudella. Hän on pelannut kuusi erää ja päästänyt niiden aikana murheelliset kymmenen maalia.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½