NHL-ura tauolle! Jarmo Kekäläinen pettyi Mikko Lehtosen ratkaisuun – puolustaja palaa Eurooppaan

© Kuva: Getty Images

Mikko Lehtosen NHL-ura on ainakin toistaiseksi ohi.

Lehtonen ei mahtunut Columbus Blue Jacketsin alkukauden kokoonpanoon, joten hänet päätettiin lähettää AHL:ään, jossa hän ei kuitenkaan ollut halukas pelaamaan. Tästä syystä osapuolet päätyivät purkamaan puolustajan voimassa olevan sopimuksen.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kertoi olleensa pettynyt siihen, ettei Lehtonen ollut valmis pelaamaan farmiseura Cleveland Monstersissa.

Lehtosen seuraavasta joukkueesta ei ole vielä toistaiseksi tiedossa, mutta huhujen mukaan paluu KHL:ään ei ole poissuljettu vaihtoehto. Tässä vaiheessa on tiedossa, että suomalaispuolustaja on siirtymässä Eurooppaan, joten NHL-ura menee tauolle.