Nelinkertainen Stanley Cup -voittajakin sen myönsi – liekehtivä Anton Lundell on yllättänyt: ”En usko, että olimme odottaneet tällaista”

© Kuva: Getty Images

Neljä ottelua piste per peli -tahdilla, tehot tarkalleen ottaen 2+2. Plusmiinustilastossa lukema +3. Alivoimavastuuta irronnut koko NHL:n mittapuulla sen verran, että kyseisen kategorian tilastot ovat koko tarunhohtoisen kärkipäätä – etenkin hyökkääjistä.

Florida Panthersin Anton Lundellin uran alku taalaliigassa on ollut huikeaa luokkaa. Kehuja on sadellut sieltä täältä, ja päävalmentaja Joel Quennevillen äskeinen lyhyt ja ytimekäs kommentti kertoi pelaajan nykytilasta kaiken oleellisen.

– En usko, että olimme odottaneet tällaista panosta tälle tasolle, pantteripaitojen luotsi oli kehunut taannoin toimittaja David Wilsonin mukaan.

LUE MYÖS: “Lundell on ollut uskomaton” – Aleksander Barkov sen sanoi, suomalaistulokas lähentelee eräässä kategoriassa koko NHL:n kärkipaikkoja

Suomalaispelaajan ja hänestä pitävien on syytä arvostaa kommentti korkealle. 63-vuotias mestari on peräti nelinkertainen Stanley Cup -voittaja nimenomaan valmentajana, lisäksi palkintokaapista löytyy myös World Cupin voitto.

Floridan pelit jatkuvat sunnuntain vastaisena yönä Philadelphia Flyersia vastaan.