Näillä pelaajilla on hyvä lähteä tuhoamaan joku Kiina – Kanada nimesi ensimmäiset pelaajat olympiajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjät Sidney Crosby ja Connor McDavid sekä pakki Alex Pietrangelo saivat kunnian olla kolme ensimmäisenä Kanadan olympiajoukkueeseen nimettyä pelaajaa. Turnaus pelataan ensi talvena Kiinan pääkaupunki Pekingissä.

– Sid on Sid ja Connor on Connor. Alexilla on runsaasti kokemusta erilaisista arvokisoista. Nämä kaverit ovat myös NHL:ssä sarjan pelillistä kärkeä ja todistettuja voittajia, Kanadan GM Doug Armstrong sanoi NHL:n nettisivujen jutussa.

Urallaan joukkuetasolla kaiken mahdollisen voittaneesta Crosbysta tulee vaahteranlehtipaitojen kapteeni. Kanukin meriiteistä löytyvät Stanley Cupin voitto (3), olympiakulta (2), World Cupin voitto, maailmanmestaruus ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus.

– Olen puhunut hänen kanssaan enemmän kuin kenenkään muun. En sanoisi meitä parhaiksi kavereiksi, mutta silti minusta on mukava puhua hänen kanssaan puhelimitse.

– Crosby on suuri apu valmennushenkilöstölle, kun hän välittää viestejä muille. Hän on maailman paras pelaaja, mutta minulle hän on vain Sidney Crosby.

Vaahteranlehtipaidat pelaavat helmikuun turnauksen alkulohkossa vähintään mielenkiintoisessa seurassa. Vastaan kun luistelevat rakas naapuri Yhdysvallat, vuoden 2018 sensaatiofinalisti Saksa ja… Kiina.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️