Liigastakin tuttu kanadalaishyökkääjä Chris DeSousa siirtyi täksi kaudeksi Saksan DEL-liigaan Grizzlys Wolfsburgin joukkueeseen. Alkukausi on ollut miehen osalta huimaa tekemistä.

31-vuotias DeSousa on nakutellut kauden 15 ensimmäiseen otteluun komeat pisteet 13+8=21. Tällä saldolla DeSousa onkin tällä hetkellä koko sarjan piste- ja maalipörssin kärjessä.

Huomionarvoista on myöskin se, että parhaillaan DeSousa on seitsemän ottelun pisteputkessa, jonka aikana ovat syntyneet mykistävät tehot 6+6. Lisäksi hyökkääjän merkitystä joukkueelle alleviivaa se, että hän on jäänyt tällä kaudella ainoastaan kahdessa kamppailussa kokonaan ilman tehopisteitä.

DeSousa nähtiin Liigassa kaudella 2019-2020, jolloin hän edusti Vaasan Sportia. Silloinkin jälki oli tuhoisaa, kun 43 otteluun syntyivät pisteet 19+17=36. Hän poistui joukkueesta kuitenkin kesken kauden Ruotsiin, kun pudotuspeliviiva alkoi karata Sportin ulottumattomiin.