HPK:n keskushyökkääjä Tommi Tikka määrättiin tiistaina neljän ottelun pelikieltoon, josta hän on jo kärsinyt yhden ottelun.

Tikan saama rangaistus on herättänyt sosiaalisessa mediassa valtavasti keskustelua, sillä useimpien mielestä neljän ottelun pelikiellossa ei ole minkäänlaista järkeä.

Tikka sai rangaistuksensa erotuomarin kaatamisesta, jota pidettiin kurinpidon mielestä tahallisena. Suurin osa näkee kuitenkin, että kyseessä olisi ollut täysi vahinko.

Näet alta, miten ihmiset reagoivat Tikan pelikieltoon:

Markku Silvennoinen

@m_silvennoinen

Markku Silvennoinen

@m_silvennoinen
Eli tälle kaudelle korostettiin taklattava pelaajan vastuuta, maalivahdin vastuuta liikkeistään ja näemmä sitä, että tuomareilla ei ole MITÄÄN vastuuta omista liikkeistään. En uskoisi, ellen olisi juuri tuolta sitä lukenut:
old.liiga.fi/fi/uutiset/202…

#Liiga #Tikka #Kurinpito #HPK
Muutenkin #Liiga'n päätös on järjetöntä luettavaa. Eli teko on tahallinen, mutta se ei ole vahingoitusyritys ja silti heti alussa ranskalaisilla viivoilla perusteluja tiivistäessä tämän vihjataan olevan jumalauta kosto(!) hetkeä aiemmin päättyneestä jäähystä. Mitä helvettiä?!?

– Ja te oikeasti ihmettelette miksi teidän tuotetta pidetään aivan paskana? J. Sallinen kommentoi Twitterissä.

– Tuomio meni sinänsä oikein, mutta se oli ylimitoitettu. Yksi ottelu olisi riittänyt koska teko ei ollut mielestäni mitenkään törkeä, Antti Lindström kommentoi.

– Pilaatte oikeusturvanne, jumalauta jos tuo 4 pitää, ette pilaa omaanne vaan päätätte ykstuumaan vievänne oikeusturvan työntekijältä. Käytännössä teette työttömäksi Tikan? Jumalaare on häpyä, Jari Pihlajasaari puolestaan näkee.

– Pilaatte koko lajin ja Liigan näillä perseilyillänne. Hävetkää nyt saatana! Marko latasi.

Näet Tikan tilanteen videolta alta.