Köpelösti kävi! Toronto-hylkiö tehnyt enemmän maaleja kuin Leafsin miljoonamiehet yhteensä

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin NHL-kausi on alkanut heikosti. Viidestä ottelusta tilille on tullut vain kolme voittoa. Toronto on vieläpä pelannut NHL:n heikoimpia joukkueita vastaan, mikä tekee tappioista entistä synkempiä.

Iso osa syytöksistä lankeaa Toronton supertähtien kontolle. William NylanderJohn TavaresAuston Matthews ja Mitch Marner ovat iskeneet yhteensä kolme maalia ja yhdeksän tehopistettä.

Toronton kurjuutta alleviivaa Zach Hymanin menestys Edmonton Oilersissa. Kesällä Toronto päästi Hymanin kävelemään, sillä kanadalaisseuralla ei ollut varaa jatkosopimukseen. Nyt Hyman on iskenyt viiteen otteluun tehot 5+1=6. Hän on tehnyt enemmän maaleja kuin Nylander, Tavares, Marner ja Matthews yhteensä.

Hyman olisi ollut myös edullisempi valinta. Hän tienaa kaudesta 5,5 miljoonaa dollaria. Nylander (6,9 milj.), Matthews (11,6 milj.), Tavares (11 milj.) ja Marner (10,9 milj.) tienaavat huomattavasti enemmän.