Venäläinen Sport-Ekspress on julkaissut listan kuluvan KHL-kauden palkkakuninkaista.

Listan kärkipaikkaa pitää hallussaan todellinen yllätysnimi, 100 miljoonaa ruplaa (n. 1,21 miljoonaa euroa) tienaava Barysin puolustaja Darren Dietz. Kakkosena majailee hieman tutumpi nimi, KHL:n megatähtiin vuosikaudet lukeutunut Vadim Shipatsjov (95 miljoonaa ruplaa).

Listan kärkipäästä löytyy myös useita suomalaispelaajia. Sinivalkoisista KHL-tähdistä kovinta palkkaa nauttii jaetulle kolmossijalle rankattu Salavat Julajev Ufan Teemu Hartikainen, joka kuittaa kaudesta 90 miljoonaa ruplaa (n. 1,09 miljoonaa euroa). Myös saman seuran maalivahti Juha Metsola mahtui top 5 -listalle 85 miljoonan ruplan tienesteillään.

Seuraavat suomalaiset listalla olivat sijalta 14 löytyvä Sakari Manninen (75 miljoonaa ruplaa), sijalta 17 Teemu Pulkkinen (65 miljoonaa) ja sijaa 22 hallussaan pitävä Markus Granlund (60 miljoonaa).

Pietarin SKA:n Joonas Kemppainen löytyy sijalta 30 (50 miljoonaa). Miro Aaltonen löytyy sijalta 68 (45 miljoonaa). Ville Pokan nimi majailee puolestaan sijalla 91 (40 miljoonaa).