Jesse Puljujärvi -show jatkuu! Iski hurjat tehot NHL-paikallistaistossa – katso läpiajomaali

© Kuva: Getty Images

Harjoituskauden aikana Jesse Puljujärvi oli yksi Edmonton Oilersin valovoimaisimmista pelaajista. Runkosarjan startattua suomalaishyökkääjän pistevire ei näytä kadonneen mihinkään. Viime yön 5-2 voitossa Calgary Flamesista Puljujärvi nakutti tehot 1+2=3.

Puljujärven illan komein suoritus oli hänen maalinsa. Hienon avaussyötön ansiosta suomalaislupaus pääsi karkuun Calgary-puolustukselta. Hän iski kiekon läpiajosta itseluottamusta uhkuen ranteella sisään.

Kauden alku on ollut Puljujärvelle erinomainen tehojen muodossa. Kahteen otteluun hän on kerännyt tehot 2+2=4. Edmontonkin on avannut kautensa kahdella voitolla.

Voit katsoa Puljujärven viime yön maalin alta.

LUE MYÖS: Patrik Laine loisti koko NHL-ottelun parhaana! Iski upean jatkoaikamaalin – katso osuma