Jarmo Kekäläiseltä merkittävä huomio Patrik Laineen viime kauden vaikeuksista

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kertoi The Athleticin jutussa, että suomalaishyökkääjä Patrik Laineen korttitalo murtui viime kaudella nopeasti hetkessä. Maalitykki avasi kautensa Winnipeg Jetsissä, mutta jo yhden pelatun matsin jälkeen hän siirtyi Columbukseen.

Jetsin yhdessä pelissä Laine takoi tehot 2+1, sinitakkien väreissä 45 ottelussa syntyi vain 21 (10+11) pistettä. Tehotilasto painui peräti 29 astetta miinukselle. Ennen Blue Jackets -aikaa Laine oli täynnä intoa.

– Laine joutui odottamaan hetken karanteenin takia, eikä hän ollut tositoimien tullen parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kun hän turhautui se tapahtui nopeasti ja puuha lähti menemään alamäkeen nopeasti, suomalais-GM sanaili.

Nyt suomalaisella on puhdas pöytä uudelle alulle. Columbus avaa kautensa perjantaiyönä Arizona Coyotesia vastaan. Laine on takonut taalaliigan 351 pelatussa ottelussa 271 (150+121) pistettä.