Jarmo Kekäläinen kauppasi supertähtensä – siirto vaikuttaa nyt lottovoitolta: ”Yksi kaikkien aikojen kamalimpia treidejä!”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen oli pakotettu kauppaamaan monivuotisen ykköspuolustajansa Seth Jonesin Chicago Blackhawksiin viime kesänä tämän kieltäydyttyä jatkosopimuksesta ohiolaisseuran kanssa.

27-vuotias Jones solmi samalla Blackhawksin kanssa 8-vuotisen, 9,5 miljoonan dollarin jättisopimuksen, joka astuu voimaan ensi kaudella. Jonesin sekä useita muita nimekkäitä pelimiehiä, kuten Marc-Andre Fleuryn ja Tyler Johnsonin kesällä hankkineen Blackhawksin alkukausi on tästä huolimatta ollut täysi katastrofi.

Tundra Castia vetävä Shaedon Shergill lyttää Blackhawksin Jones-treidin tylysti.

– Voi pojat, Seth Jones tienaa 9,5 miljoonaa seuraavan kahdeksan vuoden ajan. Samaan aikaan Blue Jackets sai Adam Boqvistin, Cole Sillingerin sekä toisen ja ensimmäisen kierroksen varausvuorot. Tämä saattaa olla yksi kaikkien aikojen kamalimmista treideistä, Shergill tylyttää.

Blackhawks on aloittanut kauden katastrofaalisella kuuden ottelun tappioputkella. Neljä syöttöpistettä keränneen ja ajoittain järkyttäviä virheitä jäällä tekevän Jonesin alkukauden plusmiinus-lukema on peräti yhdeksän pykälää pakkasen puolella.

Kekäläisen puolelta Jones-treidi alkaakin vaikuttaa todelliselta lottovoitolta.

LUE MYÖS: Nyt on luksusta! Jarmo Kekäläinen julkaisi kuvan Columbus Blue Jacketsin hulppeista uusista pukukoppitiloista