Liiga
Ilves – HIFK
Keskiviikko 20.10. klo 18:30

Ilveksen ja HIFK:n viime viikonloppu sujui siinä mielessä identtisesti, että molemmat katkaisivat tappioputkensa ja ottivat kaksi voittoa mieheen. Sarjataulukossa molemmat ovat keskikastissa, eivätkä kummankaan joukkueen kannattajat ole tilanteeseen täysin tyytyväisiä. Keskinäisessä ottelussa nähdään, mihin suuntaan joukkueet ovat matkalla.

Ilves koki pahan takaiskun, kun maalivahti Marek Langhamer loukkaantui. Nuori Vadim Zherenko kuitenkin on tähän asti paikannut maalin suulla loistavasti – viikonlopun voitoissa torjuntatyöskentely oli vakuuttavaa. Jouko Myrräkin sai ehkä hetkeksi työrauhan voittojen myötä. Otteisiin olisi kuitenkin löydyttävä tasaisuutta, sillä sitä Ilveksen pelissä ei ole ollut. Pelistä puuttuu ajoittain punainen lanka.

HIFK ei ole pelannut aivan resurssiensa mukaan. Erityisesti ylivoimapeli on ollut alkukaudella todella huonoa – tosin tässä nähtiin viime viikolla jo parannusta. Tähtirintojen nimilista on vakuuttava, mutta kovia nimiä on ollut tähän mennessä melko lailla pimennossa. Alakertaan on edelleen ikävä Joonas Lyytistä. Virkaveljensä tavoin Ville Peltonen ei ole saanut alkukaudesta puhtaita papereita tuloksista.

Lyö vetoa ottelusta:

Melko tasaiseltahan tämä kamppailu vaikuttaa. Vetomarkkinat ovat tykänneet jostain syystä todella paljon HIFK:sta, joten me reagoimme tätä trendiä vastaan. Ilves ei ole näin suuri altavastaaja. Vetosuositus on Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO