Huima paljastus: Jack Eichel oli lähellä siirtyä yllättävään osoitteeseen – tähän kysymykseen siirtopommi kaatui

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut Jack Eichelin ympärillä ovat saaneet viime päivinä lisää tuulta alleen. Viimeisimmän paljastuksen supertähden tilanteesta teki NHL-toimittaja Elliotte Friedman.

Friedmanin mukaan Eichel-kauppa oli jo lähellä. Colorado Avalanche ja Buffalo Sabres olivat lähellä jättikauppaa, mutta lopulta siirto kariutui. Friedmanin mukaan syynä oli se, ettei Buffalo suostunut pidättämään yhtään Eichelin yli 10 miljoonan dollarin palkasta.

Eichelin hankinta olisi melkoinen veto Coloradolta. Seuraa pidettiin jo ennestään yhtenä NHL:n suurimmista mestarisuosikeista.

Jos Eiichel saataisiin naarattua Coloradoon, seuralla olisi kiistatta yksi NHL:n 2000-luvun parhaista sentterikaksikoista, jota voisi verrata jopa Pittsburgh Penguinsin Sidney CrosbyJevgeni Malkin -duoon.