Huhuille stoppi! IS: Näin Kärpät-pomo kommentoi KHL:ään huhuttujen tähtipelaajien tilannetta

© Kuva: Juha Tamminen

Tiistaina sosiaalisessa mediassa alkoi kova huhumylly, että Saku Mäenalanen ja Atte Ohtamaa olisivat vaihtamassa maisemaa.

Jokerit tiedotti maanantaina kaupanneensa Mäenalasen KHL-oikeudet Dinamo Moskovaan, eikä kauaakaan, kun Venäjällä alettiin jo huhuamaan hyökkääjää moskovalaisseuran riveihin. Vain hetkeä myöhemmin myös Ohtamaa liitettiin huhuissa Ak Bars Kazaniin.

Huhut olivat kuitenkin vain huhuja.

– Tämä nyt oli täysin uutta tietoa. Kumpikin pelaaja kuuluu meidän tämän hetken joukkueeseen, eikä mitään siirtoja ole vireillä.

– Molemmilla on suora sopimus Kärppiin, eikä kumpikaan ole lähdössä. Mäenalasella on ensi kesänä mahdollisuus käyttää ulkomaanoptio sopimuksestaan, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoi Ilta-Sanomille.