Liiga
HPK – Jukurit
Keskiviikko 06.10. klo 18:30

Liigassa koettiin jo ensimmäiset valmentajapotkut, kun toista kautta peräkkäin kurjasti aloittanut HPK pisti Matti Tiilikaisen kilometritehtaalle. Tilalle hankittiin pikavauhtia HIFK:n viime kaudella mitaleille luotsannut Jarno Pikkarainen. Kuherruskuukausi joukkueen kanssa on lyhyt, sillä sarjajumbon statuksesta halutaan varmasti kiukulla eroon. Jukurit on aloittanut tuloksellisesti kauden tyydyttävästi, mutta pelissä on vielä kosolti kehitettävää.

Kerhon statsit alkukaudesta ovat pysäyttävän huonot, mutta joukkue on myös kärsinyt epäonnesta. Lisäksi maalivahtipelin olisi parannuttava välittömästi, tai on aivan sama, kuka penkin takana komentelee. Alakuloisessa HIFK-ottelussa Kerhon paras pistemies Michael Joly oli katsomossa, mutta odotettavasti mies on kehissä keskiviikkona. Pelillisesti Pikkarainen ei ehdi vallankumousta tekemään, vaan joukkueen kerkeää lähinnä herättelemään.

Jukureilla on sen sijaan tulikuuma ykkösveska: Oskari Salmista voi pitää alkukauden sensaationa. Olli Jokisen suojattien esityksissä on hieman ilmaa – tilillä on pari ansiotonta voittoa, ja vaikka joukkue on todella yritteliäs, laadullisesti sillä on rajansa. Joukkueen kasvutarinan on jatkuttava ja esitysten mentävä eteenpäin, jos Mikkelissä meinataan tällä kaudella nähdä pudotuspelejä. Alku on silti ollut tulosten valossa kelvollinen.

Lyö vetoa ottelusta:

HPK saanee uudesta valmentajasta piristysruiskeen, mutta vedoissa yritetään vieraitten venymistä, sillä kertoimissa Pikkaraisen nimitys painaa jo aivan liikaa. Vetosuositus on siis Jukurit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,70.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO