Expressen: SHL-seura etsii puolustajaa – Sami Lepistön nimi noussut esiin

Ruotsalaislehti Expressen kertoo artikkelissaan, että kautensa vaisusti aloittanut SHL-seura Luulaja etsii uutta puolustajaa. Yhdeksi vaihtoehdoksi on noussut kokenut suomalaispuolustaja Sami Lepistö, joka on tällä hetkellä ilman seuraa.

Luulajan kausi käynnistyi voitolla, mutta sen jälkeen joukkue on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja se majaileekin sarjataulukon viimeisenä tällä hetkellä. Lisäksi joukkue menetti juuri puolustuksestaan sairastuvalle Daniel Sondellin ja Pontus Själinin.

Joukkueen apulais-GM Ulf Engman vahvisti, että Lepistön nimi on pyörinyt keskusteluissa, mutta enempää hän ei kommentoinut.

– En halua kommentoida kenestäkään yksittäisestä pelaajasta, että kuinka kiinnostuneita me olemme, mutta hänen nimensä on tullut meille.

36-vuotias Lepistö pelasi edelliset neljä kautta Jokereissa. Hän oli voittamassa maailmanmestaruutta keväällä 2011.