Eeli Tolvanen telottiin sairastuvalle yön NHL-kierroksella – jätti pelin kesken päävamman jälkeen

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen jätti pelin kesken jo toisen vaihdon jälkeen maanantain vastaisena yönä Minnesota Wildia vastaan.

22-vuotias Tolvanen jäi Wild-puolustaja Jared Spurgeonin taklauksen alle sillä seurauksella, että mies sai tilanteessa pahannäköisen iskun pään alueelle. Spurgeon selvisi tempustaan kahden minuutin jäähyllä.

Predators tiedottaa lisää Tolvasen tilanteesta tiistain puolella.

Tolvasen alkukausi on ollut muutenkin nihkeä. Nelosketjuun pudotettu maalitykki on iskenyt kuudessa ottelussa vain yhden maalin. Itse Wild-ottelussa Predators oli parempi maalein 2-5. Mikael Granlund saalisti vanhassa kotihallissaan yhden syöttöpisteen. Maalilla Juuse Saros oli tällä kertaa huilivuorossa.