Carolina jatkaa armotonta kuittailua Montrealin suuntaan – Kotkaniemi ja Aho uuden nettisivun pääosissa: ”Hävisikö Habs?”

© Kuva: Getty Images

Kauden kolmella peräkkäisellä voitolla aloittanut Carolina Hurricanes jatkoi kuittailuaan Montreal Canadiensille Jesperi Kotkaniemen ja Sebastian Ahon tiimoilta joukkueiden kohdattua perjantain vastaisena yönä Montrealissa.

Hurricanes haki kauden karmealla viiden ottelun tappioputkella aloittaneesta Canadiensista maukkaan 1-4-vierasvoiton. Ottelun tähtinä loistivat juurikin kaksi osumaa tehtaillut, Canadiensin pari vuotta sitten offer sheetillä tavoittelema Aho sekä maalin vanhaa seuraansa vastaan ohjannut Kotkaniemi.

Hurricanes julkaisi ottelun jälkeen Twitter-tilillään linkin perustamalleen nettisivulle ”didthehabslose.com” – vapaasti suomennettuna ”hävisikö Habs?”. Sivustolla puhelintaan selaava Aho vastaa otsikon kysymykseen ”Kyllä”. Hurricanes myy sivuillaan ainoastaan Ahon ja Kotkaniemen pelipaitoja – symboliseen 20 dollarin hintaan. Hinta on sama kuin Kotkaniemen taannoisen offer sheetin allekirjoituspalkkio sekä Ahon pelinumero.

Hurricanesin ja Canadiensin vihanpito alkoi Montrealin tehtyä rajoitettuna vapaana agenttina olleelle Aholle kilpailevan tarjouksen kesällä 2019. Hurricanes vastasi tarjoukseen ja piti ykkössentterin riveissään. Hurricanes sai kostonsa viime kesänä sen iskettyä Canadiensin rajoitettuna vapaana agenttina olleelle Kotkaniemelle vuoden ja 6,1 miljoonan dollarin jättitarjouksen. Canadiens jätti vastaamatta ylihintaiseen tarjoukseen, minkä myötä Kotkaniemi siirtyi täksi kaudeksi Hurricanesin riveihin.

Buuauksia läpi vierasottelun Canadiensia vastaan saanut Kotkaniemi vastasi vanhan kotiyleisön vihellyksiin iskemällä joukkueensa kolmannen maalin kolmannessa erässä.