NHL:n alkukauden ehdoton suomalaisnimi on ollut ensimmäistä kauttaan Florida Panthersissa pelaava Anton Lundell.

Jesse Puljujärvi on takonut Edmonton Oilersissa pisteitä komeaa tahtia ja tehojen valossa myös Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho, Aleksander Barkov ja Patrik Laine ovat Lundellia edellä tässä kohdin. Lundell on kuitenkin rookie-pistepörssin kärjessä ja ennen kaikkea hän on vakuuttanut myös muilla pelin osa-alueilla.

– Taisi heti ensimmäisessä pelissä tulla lähes viisi minuuttia alivoimaakin, mikä on aika harvinaista tulokkaalle, NHL-jäitä vuosikaudet tahkonnut Niklas Hagman toteaa NordicBet Studiossa.

Hagman uskoo, että Lundell on nyt täsmälleen oikeassa paikassa. Mainiosta alusta huolimatta jokainen pelaaja tarvitsee avauskaudellaan tukea ja sitä Panthersissa on nuorelle suomalaissentterille tarjolla.

– Lundellilla on ensimmäinen kausi, mutta siellä on Barkov auttamassa ja Tuomo Ruutu ja Joe Thorntonkin, jolla itse nuorena oli vähän vaikeuksia päästä sisään NHL-peleihin, niin häneltä varmaan saa myös hyviä tipsejä. Se on hyvä paikka kasvaa, Hagman sanoo.

Eikä Hagmanin mukaan kyse ole pelkästään Lundellista, vaan Panthers kaikkineen vaikuttaa varsin vahvalta kokonaisuudelta.

– Joukkue on menossa ilman muuta oikeaan suuntaan, Hagman näkee.

Mikäli haluat kuulla lisää Hagmanin mietteitä, niin voit katsoa NordicBet Studion jakson kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet