© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tappara – Kärpät: Nousevatko kirvesrinnat jumbopaikalta?

Liiga
Tappara – Kärpät
Keskiviikko 22.09. klo 18:30

Keskiviikon veto-otteluun lähdetään hieman hämmentävistä lähtökohdista, sillä matsia isännöivä Tappara on ennen liigakierrosta sarjan jumbona. Toki kirvesrinnat ovat pelanneet ottelun tai pari vähemmän kuin moni muu joukkue, mutta siitä huolimatta aloitus on mennyt osaltaan vihkoon. Kärpät on viime viikonlopun perustella puhkeamassa kukkaansa, ja joukkue matkaa Tampereelle täynnä itseluottamusta.

Tappara vei varsinkin päätöserässä paikallispeliä Ilvestä vastaan selkeästi, ja vain varianssi sai joukkueen häviämään ottelun. Myrskyvaroitus on kuitenkin annettu, eikä Jussi Tapolan porukka kauaa sarjan pohjamudissa tule viihtymään. Tehoja kuitenkin kaivataan laajemmalla rintamalla. Kokoonpanopuolella odotellaan Jukka Peltolan sekä Otso Rantakarin pelikuntoa. Tapparan laajalla rosterilla eivät nämäkään poissaolot ole ylitsepääsemättömiä esteitä menestykselle.

Kärpät oli Ässiä vastaan todella kovassa iskussa, ja ottelu oli käytännössä ohi hyvissä ajoin. Murskavoiton juhlakalu oli ikinuori Mika Pyörälä, joka juhlisti liigapeliensä satalukuja paukuttamalla kolme maalia. Kehno HPK-ottelu herätti epäilyksiä oululaisten iskukyvystä, mutta tällä hetkellä Lauri Mikkolan suojatit ovat hyvällä sykkeellä liikenteessä. Tapparaa vastaan puolustuksen onnistuminen on avainkysymys.

Lyö vetoa ottelusta:

Isännät ovat ottelussa suosikkeja, mutta kertoimissa ollaan jo liiankin Tappara-painotteisia. Ketsuppipullo aukeaa jossain vaiheessa, mutta ei nyt ihan varmuudella tänään. Kärppien venyminen pisteille on kiva pikkuidea iltaan: Tasapeli tai Kärpät kertoimella 1,83.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.