© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tappara – Eisbären: Mestarien liigaa Tesomalla

CHL
Tappara – Eisbären
Perjantai 03.09. klo 19:00

CHL:ää tahkotaan toista viikonloppua peräkkäin. Tappara on aloittanut oman CHL-taipaleensa hienosti kahdella voitolla. Kirvesrinnat ovat yksi harvoista joukkueista, joka on osallistunut kaikkiin CHL-turnauksiin – menestys ei kuitenkaan ole ollut tähän asti kummoista. Ensimmäisen viikonlopun menestys nostaakin Jussi Tapolan suojattien toiveita turnauksessa pärjäämisestä.

Tappara haki vieraissa täydet pisteet Eisbärenistä lukemin 1-6. Viikonlopun toisessa ottelussa kaatui Lugano 3-6. Molemmissa otteluissa Tappara kunnostautui erityisesti toisessa erässä. Tyler Morley oli tamperelaisten syömähammas tehoillaan 2+3. Eisbäreniä vastaan Tappara oli aivan suvereeni, ja Luganoakin vastaan johdettiin kahden erän jälkeen jo neljällä maalilla. Kotiottelut Tappara pelaa totutusta poiketen Tesoman jäähallissa, mikä hieman laskee ottelutapahtuman juhlavuutta.

Eisbären oli toisessa ottelussaan pitkään niskan päällä, mutta Skellefteå käytti viimeisessä erässä paikkansa hyväkseen. Berliiniläisten konttaus ensimmäisissä otteluissa on silmiinpistävää, sillä joukkue ei ole ollenkaan nolo rosteriltaan. Itse asiassa koko DEL sarjana haastaa jo kotoista Liigaa kilpailussa laatupelaajista. Eisbärenissä on NHL-kokemusta ja Saksan maajoukkueen runkopelaajia.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara on mallattu vetomarkkinoilla jättisuosikiksi. Hieman laukalle asti menneet kertoimet houkuttelevat psykologisesti vaikeaan altavastaajavetoon. Eisbären on tauluaan parempi joukkue, eivätkä Tesoman puitteet nosta jääkiekkojuhlaa aivan kattoon asti. Pieni sipaisu siis vieraille: Tasoitusveto, Eisbären +1.5 kertoimella 2,18.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.