Rahakas jatkosopimus! Los Angeles Kings sorvasi jatkodiilin ykkösvahdin tontin napanneelle veskarille

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Kings on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Cal Petersenin kanssa. Sopimuksen arvo on 15 miljoonaa dollaria, joten Petersenin kausitienestit tulevan olemaan viisi miljoonaa dollaria.

Petersenin edellistä kolmevuotista diiliä on vielä jäljellä alkavan kauden verran, joten tuore pahvi astuu voimaan kaudesta 2022-23 eteenpäin.

26-vuotias yhdysvaltalainen nappasi viime kaudella itselleen Kingsin ykkösmaalivahdin tontin Jonathan Quickilta pelaten 35 runkosarjan ottelua. Torjuntaprosentti otteluissa oli 91,1% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,89. Ennen viime kautta mies oli pelannut jo 19 ottelua Kingsin paidassa aiemmilla kausilla.

Petersen nähtiin myös MM-kisoissa Yhdysvaltain maalilla viime keväänä. Hän pelasi seitsemän ottelua kovin tilastoin (95,3%, 1,29) pronssimitaleihin päättyneessä turnauksessa.