Pelicansilta hurja myrskyvaroitus – Petri Kontiolan tehot ja Ilveksen vahva myllääminen eivät riittäneet sittenkään

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Liigaillan ainoa kohtaaminen Ilveksen ja Pelicansin välillä tarjosi kiekon ystäville herkkua vatsan täydeltä. Vierasjoukkue avasi maalihanat, mutta sen jälkeen kotijoukkue näytti menevän menojaan kolmen peräkkäisen osuman turvin.

Sitkeä lahtelaisjoukkue kuitenkin heräsi päätöserään päästyään pois vahvasti hyökänneen Ilveksen mankelista. Toisella tauolla Emil Larmin pois ottanut, ja Jasper Patrikaisen askiin pistänyt Pelicans nousi tasoihin vasta ajassa 59.58 Teemu Erosen niitillä (1+2).

Jatkoajalla Pelicans paketoi homman nopeasti ja voitti 4-3, kun Liigan pistepörssin kärkeen noussut Lukas Jasek (1+0) napautti voittomaalin Ilves-vahti Vadim Zherenkolta irronneesta riparista.

Illan muut tehomiehet olivat kotijoukkueesta tehot 1+1 iskeneet Petri Kontiola, Eemeli Suomi ja Jarkko Parikka sekä kaksi maalia syöttänyt Lester Lancaster. Lahtelaisten Iikka Kangasniemi iski myös 1+1, Aleks Haatanen alusti kaksi maalia.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️